Torun: Akdeniz yolunu yapacağız diyenler 12 yıldır Niksar'ı tamamlamadı

Torun: Akdeniz yolunu yapacağız diyenler 12 yıldır Niksar'ı tamamlamadı

CHP Ordu milletvekili adayı Seyit Torun, 'Akdeniz yolunu yapacağız' diyenlerden önce Kumru-Niksar yolunu tamamlamasını istedi. Torun, 12 yıldır tamamlanamayan Kumru-Niksar yolunun takipçisi olacağını söyledi.

Seçim çalışkaları kapsamında Kumru ilçesinde vatandaşlara seslenen Torun, halkın kandırıldığını, büyük laflarla gözlerinin boyandığını ama küçük hizmetlerin bile Kumru'ya fazla görüldüğünü savundu. Torun, "Akdeniz yolunu yapacağız' diyorlar, önce Kumru-Niksar yolunu tamamlayın." dedi.

12 yıldır tamamlanamayan Kumru-Niksar yolu için başlatılan imza kampanyasına da destek veren Seyit Torun, sözlerine şöyle devam etti: "Kumruya her gelişimde 12 yıldır bitmeyen Niksar yolu aklıma geliyor. Size söz veriyorum, bir Kumrulu gibi bu yolun takipçisi olacağım ve CHP iktidarında tamamlanmasını sağlayacağım. Yine Kumru'ya Organize Sanayi sözü verdiler. Soruyorum size, 12 senedir çivi çakıldı mı? Ama Kumrulu hemşerilerim rahat olsun, ben söz veriyorum sanayi sitesini kuracağım. Kumru bir cevherin üzerinde. Kumru da bir güzel dere var, onunda ıslah sözünü veriyorum. Yaşanacak bir Kumru için gelin oy verin." CİHAN
<< Önceki Haber Torun: Akdeniz yolunu yapacağız diyenler 12 yıldır Niksar'ı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER