Trabzon'da Salih'ten sonra halk da hakeme kırmızı kart gösterdi


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da taraftarların karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine yönelik tepkisi sürüyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçta 1 - 0 önde iken tartışmalı penaltı sonunda Galatasaray'a 2 - 1 yenilen Trabzonspor'da futbolcu Salih Dursun, penaltı kararı ve 3. kırmızı kartın ardından hakemin elinden kırmızı kartını alarak hakeme göstermişti. Bu olayın yankıları ise Trabzon'da sürüyor. Dün akşam önce Futbol Federasyonu'nun Trabzon bürosuna saldıran bordo mavili taraftarlar bugün de hakem Deniz Ateş Bitnel ve Futbol Federasyonu'nu protesto etmek için ellerinde kırmızı kartlar ve sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptı.

Trabzonspor'un Galatasaray maçını hakem yüzünden kaybettiğini ileri süren bordo mavili bir grup taraftar yağan yağmura rağmen Atatürk Meydanı'nda toplanarak 4 oyuncularına kırmızı kart gösteren hakemi ve Futbol Federasyonu'nu protesto etti. Taraftarlar hakeme kırmızı kart gösteren ve 'dışarı çık' diye işaret eden oyuncuları Salih Dursun'a da destek verdi.

Yanlarında getirdikleri kırmızı kartları ellerine alan bordo mavili taraftarlar sloganlar eşliğinde kırmızı kartları göstererek hakem Deniz Ateş Bitnel'e ve Futbol Federasyonu'na tepki gösterdiler. Taraftarlar, Deniz Ateş Bitnel ve Futbol Federasyonu'nun yanında Galatasaray'da forma giyen eski oyuncuları Umut Bulut ile Selçuk İnan'a da sloganlarla tepki gösterdi.

Ellerindeki meşaleler ve kartlarla sloganlar eşliğinde Uzun Sokak'ta bir süre yürüyen bordo mavili taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzon'da Salih'ten sonra halk da hakeme kırmızı kart... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER