Trabzonspor, transferde atağa geçti


Trabzonspor, FIFA yoluyla sözleşmesini fesheden Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa'nın yanı sıra Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ın transferleri için yapılan görüşmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret 'den KAP'a yapılan açıklamalarda, transferleri konusunda Jose Bosingwa'nın kendisiyle Giray Vural için de hem kendisi hem de kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

2013 - 2014 ve 2014 - 2015 sezonlarında Trabzonspor'da oynayan Portekizli futbolcu, bordo mavili formayla 51 lig 3 de kupa maçına çıktı. Geçen sezon geçirdiği sakatlığın ardından Bosingwa, sezon başında ise parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA kanalıyla sözleşmesini feshetmişti. Bordo mavili taraftarların 'Bosingwa Reis' lakabı taktığı futbolcu, eski kulübü Porto'nun B takımıyla antrenmanlara çıkıyordu. Bonservisi elinde olan Bosingwa'nın tekrar takıma dönmesi bekleniyor.

GÜRAY GELİYOR, ALPER VE SONER GİDİYOR

Öte yandan Akhisar Belediyespor'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Güray Vural'ın transferi için harekete geçen Trabzonspor, Manisa temsilcisinin istediği profesyonel futbolcuları Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'nun Akhisar Belediyespor'a transferi konusunda görüşmeleri yine KAP'a açıkladı.

STEPHANE MBİA ÇİN YOLCUSU

Trabzonspor'un sezon başında renklerine kattığı Fransız uyruklu futbolcu Stephane Mbia Etoundi'nin ise Çin'in Hebei China Fortune Kulübü'ne transfer olacağı açıklandı.

Şirketten KAP'a yapılan bir başka bildirimde ise şu ifadelere yer verildi: "4 Profesyonel futbolcumuz Stephane M'bia Etoundi'nin Hebei China Fortune FC Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Bordo mavili forma ile 17 lig maçına çıkan Mbia, 2 de gol kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, transferde atağa geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER