Trafiği rahatlatacak minibüs evinin açılışı yapıldı

Trafiği rahatlatacak minibüs evinin açılışı yapıldı

Kırıkkale'de, trafiği rahatlatması beklenen minibüs evlerinden biri olan Etiler Mahallesi Minibüs Evi'nin açılışı yapıldı.

Kırıkkale'de şehir içi trafiğini azaltmak maksadıyla mahallelere 12 adet minibüs evi yapıldı. Evlerden birinin açılışı içinde tören düzenlendi.

Etiler Mahallesi Minibüs Evi'nin açılış töreninde konuşan Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı, "Önceden şehir merkezinden mahallelere dağılan minibüsler artık mahallelerden şehir içine dağılacak. Bu sayede şehir içi trafiğini en aza indirmiş olacağız. Bu çalışma da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Minibüsçü esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gencer ise yapılan hizmetten dolayı tüm minibüsçü esnafı adına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gencer ve minibüsçüler açılış kurdelesini birlikte kesti. Daha sonra minibüs evinin anahtarı minibüsçülere teslim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Trafiği rahatlatacak minibüs evinin açılışı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER