TRT'den Hakan Şükür'e büyük ayıp

TRT, milli maçlar haftasında Hakan Şükür'ün gollerini yayınlamadı. Unutulmaz Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının yayınlandığı programda ise, derbilerde 17 gol atan ‘Kral’ yok sayıldı.

TRT'den Hakan Şükür'e büyük ayıp

TRT, Milli Takım'da attığı 51 golle kırılması zor bir rekorun sahibi olan, Süper Lig'de 249 gol kaydederek zirvede bulunan, 38 golle Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk futbolcu unvanını taşıyan Hakan Şükür’ü yok saydı. Ekim ayındaki Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları öncesinde "Unutulmaz Milli Maçlar" yayınında Şükür’ün gollerini sansürleyen TRT, önceki akşam da Fenerbahçe- Galatasaray maçı öncesi yayınladığı unutulmaz maçlar ve röportajlar bölümünde Hakan Şükür'ün adını anmadı.

TRT TEK PARTİNİN SESİ OLDU...

“Yok artık!” dedirten sansürü Hakan Şükür MİLLET’e yorumladı. Şükür, ”Maalesef son dönemlerde bu tarz durumlarla karşı karşıya geliyorum. Monaco'daki "Altın Ayak" ödülünü aldığımda da haber yayınlamamıştı. Artık büyük bir korku imparatorluğu döneminde yaşıyoruz. İnsanlar artık telefonlara dahi çıkmaya imtina ediyor. O partiyi destekleyenlere bir lafım yok. Ancak milletin kanalının sadece bir partinin sesi olması; ülkeye sayısız zaferler yaşatmış birinin yine milletin kanalında gollerinin gösterilmemesi üzücü. Bunları söylerken, programı yapan kişileri ve stüdyodaki arkadaşlarımı ayrı tutuyorum. Onlar da emekleri karşılığında para kazanmak için bu işi yapıyorlar...” diye konuştu.

İKİ ESKİ DOSTU DA EFSANEYİ TANIMADI!

Ersin Düzen'in sunduğu Stadyum’un konuğu Mustafa Denizli, Hakan Şükür'ün golleriyle Milli Takım’ı Euro 2000'e taşımıştı. Hakan Ünsal ise yıllarca Hakan Şükür ile aynı takımda oynadı.


MİLLET GAZETESİ

<< Önceki Haber TRT'den Hakan Şükür'e büyük ayıp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER