Tulumba Bat-Çık projesinde inşaat çalışmaları sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Tulumba Bat-Çık projesi inşaatında çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Çalışmaları yakından takip eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tulumba Bat-Çık inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmaların hız kesmeden sürüdüğünü belirten Başkan Kocamaz, "3 farklı kavşakta hayata geçirilecek olan Bat-Çık Projeleri ile Mersin'in kilit noktalarındaki trafik sorunu çözüme kavuşacak. Mersin'de yaşam kalitesini artırmak için bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Büyükşehir Belediye'sinden yapılan açıklamada çalışmaların gece gündüz aralıksız şekilde yapıldığı Tulumba Bat-Çık projesi inşaatında, tamamlanan kazı çalışmalarının ardından yeraltı suyu için izolasyon çalışmaları ve beton dökme işlemlerinin de sürdüğü kaydedildi.

İsmet İnönü Bulvarı Bat-Çık kısmında temel beton dökümlerinin bir kısmının tamamlandığı diğer kısımlarda çalışmaların devam ettiği, Silifke caddesi Bat-Çık kısmında ise beton dökme çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Açıklamada Aralık ayı itibari ile de tüm betonarme yapıların tamamlanması planlandığı vurgulandı. CİHAN
<< Önceki Haber Tulumba Bat-Çık projesinde inşaat çalışmaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER