Turizm öğrencilerine 'Turizm ve Medya' anlatıldı


Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus Turizm Otelcilik Lisesi öğrencilerine 'Turizm ve Medya' konulu söyleşi düzenlendi.

Tarsus Turizm Otelcilik Lisesi konferans salonunda yapılan söyleşinin konukları Mersin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Hamit İzol ve Tarsus Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan oldu. Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) tarafından düzenlenen söyleşiye öğrenci ve eğitimciler büyük ilgi gösterdi.

Mersin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Hamit İzol, Mersin ve Tarsus'un turizm açısından çok önemli, iç içe girmiş önemli bir kent olduğunu belirtti. İzol, şöyle devam etti: "Sizler de bu bölgede turizm okuyan gençlerimiz olarak inşallah yarın en önemli turizm alanlarında söz sahibi olacaksınız. Olmanız için mutlaka çok okumanız ve hedef büyütmeniz gerekmektedir. Okumaktan kastım sadece ders kitapları değil, tabiî ki onu da okuyacaksınız ancak kitap okumayı sıklaştırmanız ve kendinizi bu ülkeye adayacak çok önemli bireyler olmanız için hedefinizi daima yüksek tutacaksınız. Bu otellerde yarın sizler söz sahibi ve iş sahibi olacak gençlersiniz."

Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan ise "Medya bir ülke için her alanda olduğu turizm konusunda da can suyudur. Medyanın Tarsus ve Mersin'e verdiği katkıya siz değerli öğrenci arkadaşlarımızın da sosyal sayfalarından destek vermesini arzu ediyorum. Çünkü sosyal medyanın bir kentin tanıtımına ve tarihi ve turistlik yerlerine sağladığı katkı azımsanmayacak kadar çok önemlidir. Bu noktadan yola çıkarken sosyal sayfalarınızın sadece kişisel paylaşımlarınızla değil kentinizin de değerlerini paylaşarak Tarsus ve Mersin turizmine katkı sağlayacağını unutmayınız." şeklinde konuştu.

Turizm İşletmeleri Birliği Başkanı Hamit İzol ile Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan'a Okul Müdürü Ramazan Evkuran tarafından plaket takdim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Turizm öğrencilerine 'Turizm ve Medya' anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER