Türk Eğitim Sen'in 'Görevde Yükselme Sınavı Hazırlık Kursu' sona erdi


Türk Eğitim Sen Adana 3 Nolu Şubesi tarafından Çukurova Üniversitesi'nde düzenlediği Görevde Yükselme Sınavı Hazırlık Eğitim Kursu sona erdi.

Yaklaşık 16 gün süren kursun son gününde düzenlenen törende emeği geçenlere plaket verildi. 8 Martta yapılacak olan idari personel görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına hazırlık için kurs düzenlediklerini aktaran Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Rıfat Çelik, Çukurova Üniversitesi'nde yıllarca yapılmamış sınavın heyecanıyla üyelerini en iyi şekilde sınava hazırlamak için kursu düzenlediklerini söyledi. Çelik, şunları kaydetti: "Bu kapsamda, üniversitedeki üyelerimiz ve çalışanlarımızın sınava hazırlanmaları için sınav konu başlıklarını içeren test çözümlü kitap hazırlanması ve görevde yükselme sınavına hazırlık eğitim kursunu açılması kararlarını aldık. Konuyla ilgili maliyete 40 TL'ye olan 500 kitabı 10 TL'ye üyelerimize temin etti. Sınava hazırlık eğitim kursumuzda eğitimleri İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haşim Akça, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Kurucu, Yrd. Doç. Dr. Hakan Albayrak ve Avukat Volkan Özgüven verdi."

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ise şu ifadeleri kullandı: "Yetkili olan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı ve yönetimiyle sık sık bir araya geliyoruz. Sorunların çözümü konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, zaman zaman çözemediğimiz sorunlar da oluyor anlayışla karşılıyorlar. Hepinizin başarılı olması için elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Sınava girecek olan personel için sendika olarak kitap hazırlamanız ve eğitim kursu vermeniz örnek bir davranıştır. Ayrıca üyeleriniz için açtığınız kursa tüm üniversite idari personelini dahil etmenizi de ayrıca takdir ediyorum."Kursu-sona-erdi-1929006.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Türk Eğitim Sen'in 'Görevde Yükselme Sınavı Hazırlık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER