Türkiye geneli 28 Şubat-03 Mart arası hava bulutlu ve yağışlı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 28 Şubat ile 03 Mart tarihleri arasındaki hava tahminine göre; Türkiye'nin geneli bulutlu ve yer yer yağışlı geçecek.

28 Şubat günü Erzurum ve Kars'ta kar yağışı bekleniyor. Ardahan, Muş, Bitlis, Ağrı'da karla karışık yağmur görülecek. Doğu Karadeniz ile Güney Doğu Anadolu'da yağmur etkisini gösterecek. Ülkenin geri kalanı ise bulutlu, az ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar doğu bölgelerinde daha düşük seyredecek.

29 Şubat'ta ise Türkiye'nin bütün bölgelerinde güzel bir hava hakim olacak. Hava görünümü, parçalı ve az bulutlu olacak, yağış beklenmiyor.

01 Mart Salı günü hava bir önceki günden farksız olacak. Sadece Trakya Bölgesi'nde çok bulutlu hava hakim olacak, diğer bölgelerin tamamında az bulutlu ve parçalı bulutlu hava görülecek.

02 Mart günü Marmara ve Ege Bölgesi'ndeki illerde yağışlı hava etkili olacak. Burdur, Isparta, Antalya, Konya, Ankara, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray çok bulutlu. Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu'nun batısı ve Akdeniz'in doğu illerinde az ve parçalı bulutlu hava görülecek.

03 Mart Perşembe günü Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van çok bulutlu olacak. Ülkenin geriye kalan bütün illerinde yağmur ve hafif yağmur geçişleri görülecek. CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye geneli 28 Şubat-03 Mart arası hava bulutlu ve... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER