Türkiye'yi protesto eden Rus antrenör ve bazı voleybolcular maça gelmedi


Rusya'nın Zenit Kazan Voleybol Takımı'nın bazı oyuncuları, Türkiye'yle yaşanan kriz nedeniyle Halkbank ile oynanacak karşılaşmaya gelmedi.

Rusya ile Türkiye arasındaki kriz her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Türkiye'yi CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, gruptaki 4. maçında bu akşam Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile Ankara'da karşılaştı. Rus temsilcisinin kadrosunda bazı oyuncuların olmaması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Zenit Kazan Takımı'nın Rus Anterenörü Vladimir Alekno ile Rus voleybolcular Alekno Loran ve Mikhailov Maxim'in iki ülke arasında yaşanan krizi protesto ettiklerinden dolayı Türkiye'ye gelmedikleri öğrenildi.

Ankara polisinin yoğun güvenlik önlemi aldığı karşılaşmaya Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ile birlikte geldi.

Oyuncuların maça gelmemesiyle ilgili soruları cevapsız bırakan Büyükelçi Karlov, "Güzel bir maç, güzel bir ortam. Seyirci mükemmel ve iki iyi takım oynuyor." dedi. Ayrıca Büyükelçi Andrey Karlov, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında ise "Basın büromuza müracaat edin, gerekli bir açıklama yaparız." cevabını vermekle yetindi. Karlov, Fenerbahçe ile Lokomotif Moskova arasındaki karşılaşmada iki takıma da başarılar diledi. Öte yandan iki güçlü ekibin mücadelesinden Rus ekibi Zenit Kazan, Halkbank'ı 3-1 mağlup ederek salondan galibiyetle ayrıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye'yi protesto eden Rus antrenör ve bazı voleybolcular... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER