Türkiye'den buruk ayrılan Alex, Yıldırım'ı bombaladı

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Türkiye'den buruk ayrılan Alex, Yıldırım'ı bombaladı

Tecrübeli futbolcu, Türkiye’den mutlu ama buruk ayrıldı. Geldiği andan itibaren futbolseverlerin büyük ilgisini çeken Alex, kendisi için hazırlanan belgesel ve yazılan kitap için, Fenerbahçe yönetiminden bir dizi istekte bulunmuştu. Ancak Sarı-Lacivertli yönetimin bu konuda verdiği ret yanıtı efsane ismi üzdü. 

1 hafta önce İstanbul'a gelen ve Fenerbahçe'nin futbol ve basketbol maçlarını seyreden Brezilyalı efsane, İstanbul'u ziyaret etmekteki bir başka amacının da belgesel çekimleri olduğunu söyledi.

Instagram ve Twitterdan hesabından İstanbul ziyareti hakkında bazı paylaşımlarda bulunan Alex, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

"Bir başka amacım da #alexcamera10 belgeseli için kulüp tesislerinde (müze, stad ve samandıra) çekim yapmaktı." diyen Alex, bunun Aziz Yıldırım tarafından engellendiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin efsane ismi şunları paylaştı;


"Bir başka amacım da #alexcamera10 belgeseli için kulüp tesislerinde (müze, stad ve samandıra) çekim yapmaktı.Başkan Bey tarafından engellendi. Dördüncü kez görüşme talebimi reddetti ve çok mutlu günlerimin geçtiği yerlere girişimi yasakladı. Aziz Başkan, başkan olarak bana çok destek oldu ve başkan ve oyuncu olarak yaşadıklarımız hep hatırımda kalacak. Kulüp başkanı olarak başarılarla dolu geçmişine büyük saygı duyuyorum. İnsan olarak ise bir şey söylememe taraftarıyım çünkü kendisinden bu konuda bir şey öğrenmedim ve benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm ama benim adım kulübün tarihine yazıldı ve hiç bir şey bunu silemez! Dünyanın bütün kulüplerinde eski bir oyuncu en azından nezaketle karşılanır. Maalesef bu sefer böyle olmadı."
<< Önceki Haber Türkiye'den buruk ayrılan Alex, Yıldırım'ı bombaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER