Türkiye'nin beklediği görüşmede flaş gelişme

AKP--MHP görüşmesi saat 13.00'a çekildi.

Türkiye'nin beklediği görüşmede flaş gelişme

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, bir saat öne alındı.

Davutoğlu-Bahçeli görüşmesinin saat 13.00'te gerçekleştirileceği duyuruldu.    Görüşmede Davutoğlu'na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Milletvekili Ertan Aydın'ın eşlik edeceği bildirildi. MHP heyetinde ise Semih Yalçın, İsmet Büyükataman, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Oktay Vural, Mustafa Kalaycı yer alacak...

BULUŞMA ÖNCESİ İKİ İSİM GÖRÜŞTÜ

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM’de bugün yapılacak MHP-AK Parti koalisyon görüşmeleri öncesi bir araya geldi. Ünal ve Vural, MHP Grup Salonu’nda yaklaşık 20 dakika görüştü. Oktay Vural, “Detayları görüşmüyoruz” derken, Mahir Ünal, “Başbakanın gelişi ile ilgili, kabulü ile ilgili bir hususu görüştük.” dedi. 
Bu arada görüşmenin yapılacağı Bahçeli’nin meclisteki makamında Başbakanlık korumaları basın mensuplarının nerelerde duracağını belirledi. Korumalar görüşme öncesi giriş-çıkış yapılacak güzergahları kontrol etti.

<< Önceki Haber Türkiye'nin beklediği görüşmede flaş gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER