Ufuk Sağlık Sen, Hemşireler Günü'nü unutmadı

Ufuk Sağlık Sen, Hemşireler Günü'nü unutmadı

Cihan Sendikalar Konfedarasyonu (CİHAN-SEN) çatısı altında bulunan Ufuk Sağlık Sen Tokat Temsilciliği ilk çalışmasını Hemşireler Günü'nü kutlayarak yaptı.

Tokat temsilciliği olarak aktif sendika hayatına yakın bir dönemde merhaba diyen Ufuk Sağlık-Sen, hastalara moral ve şifa kaynağı olan hemşirelerin gününü kutlayarak ilk etkinliğine imza attı. Hemşireler Günü vesilesi ile sendika üyesi arkadaşları ile birlikte, Tokat Devlet Hastanesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi hastanelerini sırasıyla gezen Sendikanın Tokat temsilcisi Mustafa Dudak, hastanelerde görev yapan yaklaşık 500 hemşireye gül yanı sıra küçük ikramlarda bulundu.

Dudak, "Kendilerini insanlığa hizmet etmeye adayan fedakar hemşirelerimizin günü kutlu olsun" dedi. Dudak, hemşirelerin çektiği sıkıntılara da değinerek, "Yıllardır kronikleşen döner sermaye adaletsizliği ve emekliliğe yansıtılmaması, düzensiz nöbet sistemi, ağır iş yükü, görev yetki ve sorumluluklarının belli olmaması, görev dışı işlerde çalıştırılma, riskli birimlerin yeniden tanımlanmaması, mobbing, şiddet, iş tanımlarının yanlış algılanması, yardımcı sağlık personeli olarak değerlendirilmeleri, branşlaşmanın olmaması gibi pek çok sorun çözülmeyi beklemektedir." açıklamasında bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Ufuk Sağlık Sen, Hemşireler Günü'nü unutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER