Ünlülerden seçim yorumları!

Türkiye, milletvekili genel seçimlerini önceki gün yaptı. İşte ünlülerin seçimle ilgili görüşleri..

Ünlülerden seçim yorumları!

Sandıktan çıkan koaliasyonla ilgili konuşulanlar bitmedi. Sanat camiasından ünlü isimler de sonuçları değerlendirenler arasındaydı.

Komedyen Cem Yılmaz, “Seçim sonuçlarının mutluluk, barış, normalleşme ve daha çok ortak paydada buluşma, kaliteli siyaset getirmesini diliyorum... Hayırlı olsun.” dedi. Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yorumu, “Barajdır yıkılır, hayattır hep bir biçimde çiçek açar...” oldu. “Siz nasıl olursanız, idarecileriniz de öyle olur” hadis-i şerifini paylaşan sanatçı Gülben Ergen, “Aydınlık ve seviyeli bir yönetim olsun hakkımız... Biz birbirimizi yemeyelim ki bizi kolay karmaşaya sokamasınlar. Kavga edenin, öfkesini saçmaya yer arayanın lideri kendine benzer...” ifadelerini kullandı. Sanatçı Mahsun Kırmızıgül de, “Siyasi partinin ismi ne olursa olsun, halk kimlerin nasıl çalıp çırptığını iyi biliyor. Meclis’e giden vekillerden beklentimiz temiz siyaset.” değerlendirmesini yaptı.

MHP İstanbul milletvekili adayı olan ancak Meclis’e gidemeyen oyuncu Mehmet Aslan, “Türkiye kararını vermiştir. Herkesin vebali kendine. Ben seçilemedim ama bu daha başlangıç, galiptir bu yolda mağlup. Yeter ki vatan sağ olsun!” diye yazdı. Son dönemin Twitter fenomeni sanatçı Atilla Taş’ın değerlendirmesi ise, “Balkonlardan gelen soğuk hava dalgası, AKP’yi kötü etkiledi. Tuğçe Kazaz parti değiştirmedi mi hala? Gezi’nin ağaçları bugün meyve verdi.” şeklindeydi. Oyuncu Berna Laçin de, “Başbakan konuşmayı önden hazırlamış ya, o bakımdan... Az sonra CB, gelip mikrofonu çekecek gibi hissediyorum. Biz de Reyiz’i sarayda zor tutuyoruz ama!” cümleleriyle balkon konuşmasını tiye aldı. Sanatçı Sinan Akçıl, “Güzel ülkem... ne olursa olsun 75 milyon kardeşin ışığı bol olsun, savaş değil bu, beraber yaşıyoruz, beraber yasayacağız, beraber öleceğiz.” notunu düştü.
<< Önceki Haber Ünlülerden seçim yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER