Uyuşturucu satıcılarına operasyon, 5 kişi gözaltına alındı


Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde kullanımı, temini ve ticaretini önlemeye, suça karışan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde operasyon düzenledi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, M.S.Y.'nin İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu esrar maddesini Bursa'ya getirerek torbacı tabir edilen şahıslara satacağı yönündeki bilgi üzerine harekete geçen polis, Yalova yolu üzerinde yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan aramalarda, 9 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildiği kaydedildi. Yıldırım ilçesinde ise uyuşturucu madde sattığı tespit edilen S.B.'nin de yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, Osmangazi ilçesinde şüpheli bir şahıstan satışa hazır vaziyette 16 çıkı halinde uyuşturucu esrar maddesi ve bir çıkı halinde sentetik uyuşturucu metamfetamin maddesinin bulunduğu bildirilen açıklamada, Gürsu ilçesinde 16.... plaka sayılı araç ve içerisinde bulunan 3 şüpheli şahıstan, 4 paket halinde 3 kg 905 gram uyuşturucu toz esrar maddesi, Osmangazi ilçesinde bulunan ikamette şüpheli bir şahıstan, 480 gram uyuşturucu toz esrar maddesi, 90 gram sentetik uyuşturucu metamfetamin ve 14 adet ecstasy hap ele geçirildiği vurgulandı.

Emniyet açıklamasında yakalanan 5 kişinin 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan adliyeye sevk edildiği ifade edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucu satıcılarına operasyon, 5 kişi gözaltına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER