Vali kalp krizi geçirdi

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, valilikten çıkıp evine gittiği sırada makam aracında kalp krizi geçirdi.

Vali kalp krizi geçirdi

Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ile ilgili detaylı açıklama yaptı. Vali Salihoğlu’nun operasyonunun başarılı geçtiğini kaydeden Gültekin, "Tekirdağ Valimiz saat 19.35 civarında bilinci kapalı entupe olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi’nden hastanemize gelmiş bulunmaktadır. Acilen anjiyo ünitemize alarak Prof. Dr Niyazi Güler eşliğinde acil anjiyo yapıldı. Sayın valimizin 2 tane ana damarı tıkalıydı geldiğinde, biri orta damar biri ön damar olmak üzere. Başarılı bir şekilde iki damar açıldı. Stentler yerleştirildi. Şu anda damarları da bir sıkıntımız yok. Ancak devlet hastanesine gitme süresi ve bilinç kaybı süresini bilemediğimiz için sayın valimizi bu gece sabaha kadar uyutacağız. Şu anda bilinci kapalı. Genel durumu iyi. İnşallah yarın sabah sağlıklı uyandıracağımızı düşünüyoruz" dedi. 


ANJİYO ÜNİTESİ YOKMUŞ 


Tekirdağ Devlet Hastanesi başhekimi Atakan Eren ise, hastane bünyesinde kardiyoloji uzmanı olduğunu, ancak anjiyo ünitesi olmadığı için kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun üniversite hastanesine sevk edildiğini söyleyerek, "Sayın valimiz hastanemize getirildiğinde ilk müdahalesini kardiyoloji uzmanımız Hasan Değirmenci yaptı. Daha sonra anjiyo ünitemiz olmadığı için doktor Değirmenci ile birlikte ambulansla üniversite hastanesine sevk edilerek gerekli müdahalesi yapıldı" diye konuştu. 


Evli ve 2 çocuk babası olan 62 yaşındaki Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. 

<< Önceki Haber Vali kalp krizi geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER