Vitor Pereira: Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasında fark göremedim


Fenerbahçe Teknik Diretörü Vitor Pereira, Tuzlaspor karşısında ortaya koydukları performanstan mutlu olmadığını belirtti. Pereira, bu akşam iki takım arasında fark göremediğini de dile getirdi.

Türkiye Kupası H Grubu 5. haftasında Tuzlaspor'u 1 - 0 yenen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bugünkü karşılaşmaya kadar bu kupada gösterdiğimiz performanstan hep mutluluk duyuyorduk. Hep kazanarak geldik ama bu akşamki oyundan mutlu olduğumu maalesef söyleyemeyeceğim." diyerek, şöyle devam etti:

"Buraya gelip bir kupa maçı oynadık. 'Rakibimiz bizden daha motiveydi, eksik oyuncularımız vardı. İki forvetimiz de sakattı, elimizde hiç forvetimiz yoktu' gibi bahanelere sığınabilirdim ama ben böyle bir insan değilim. Bunlara sığınmak istemiyorum. Bu akşam açıkçası takımımdan çok daha fazlasını beklerdim. Hem bireysel anlamda hem de kolektif anlamda çok daha fazlasını vermeli çok daha iyi oynamalıydık bu akşam."

"BU AKŞAM EN İYİ OYUNCUMUZ FABİANO'YDU"

Pereira, bu akşam en iyi oyuncularının kaleci Fabiano olduğunu söyledi. Bu cümlesinin bu akşamki oyuna dair her şeyi açıkladığını dile getiren Pereira, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu kadar çok pozisyon vermemeliydik. Bizim işimizin, çalışmamızın karşılığı bu olmamalıydı. Bugün açıkçası Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasında bir fark göremedim sahada. Böyle bir oyun bir daha olmamalı. Birkaç gün sonra bizi ligde bekleyen çok önemli bir karşılaşma var. Eğer böyle oynarsak üç puanı çok büyük riske atmış oluruz. Hem bireysel hem de kolektif olarak bu akşamdan düzeltmemiz gereken çok fazla nokta var. Takım ve oyuncular daha fazlasını vermeli. Ben bu akşam bu takımın teknik direktörü olarak bu oyundan hiç memnun değilim. Taraftar olsam da hiç mutlu olmazdım takımımın gösterdiği performanstan. Üç puan tek tesellimiz. Liderliğimizi garantiledik ama zayıf bir oyun oynadığımı itiraf etmeliyim."

TUZLA CEPHESİ

Tuzlaspor'da ise Teknik Direktör Muharrem Uzun sarı lacivertli takımla berabere kalmalarının önemine değinerek, karşılaşmanın hakeminin Markovic'in attığı goldeki ele çarpmayı süzemediğini savundu.

Muharrem Uzun, maçta ilk yarı temposu vasat bir karşılaşma oynadıklarını, ikinci yarıda ise takımının gayet iyi futbol ortaya koyduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Çok iyi pozisyonlar yakaladık fakat pozisyonları değerlendiremedik. Fenerbahçe Kulübü'nden bu dönem ilk puanı almaya çok yakındık. Ama son dakikada hakem arkadaşlarımızın dikkatsizliği oldu. Markovic, topu elle aldı. Orta hakem uzaktı yan hakem bayrak kaldırmalıydı. Kısmet olmadı. Fenerbahçe ile berabere kalmak Tuzlaspor tarihi için çok önemliyi. Bizim için berabere kalmak çok iyi olacaktı. Fenerbahçe Kulübü'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Vitor Pereira: Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasında fark... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER