Yazar Azim, geleceğin yazarlarına konferans verdi


Hatay'ın İskenderun ilçesinde eğitim faaliyetinde bulunan Gülen Koleji'nde Yazar Mehmet Azim tarafından konferans verildi.

Gülen İlköğretim Okulu 2., 3. ve 4. sınıflara yönelik konferans düzenlendi. Geleceğin yazar olacak öğrencileri için düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Mehmet Azim katıldı. Gülen Koleji Salonu'nda gerçekleştirilen konferansta öz güvene dayalı, gelecek nesillerin yetişmesi için eğitim öğretimin yanı sıra kitap okumanın da çok faydalı olduğunu belirten Azim, öğrencilere dersten arta kalan zamanlarında kendilerine de vakit ayırmalarını ve bol bol kitap okuyarak, bilgi hazinelerini geliştirebileceklerine vurgu yaptı.

Yazar Mehmet Azim, okulda öğrencilere kitaplarını da dağıttı. Gülen Koleji Müdürü Şaban Erdem ise "Ülke olarak maalesef çok okuyan bir toplum değiliz. Bizler okul olarak her fırsatta çocuklarımıza okumayı, tavsiye ediyoruz. Öğrencilerimiz temel eğitim ve öğretimlerini en iyi bir şekilde zaten alıyorlar, ancak boş vakitlerinde de kitap okumaları, kendi bilgi hazinelerinin gelişmesine vesile olacağı gibi kendilerine olan üz güvenlerine arttıracaktır." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Yazar Azim, geleceğin yazarlarına konferans verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER