Yazar Yılmaz, Ankara'nın değişmeyen kaderini kaleme aldı

Yazar Yılmaz, Ankara'nın değişmeyen kaderini kaleme aldı

Kars'ta yaşayan yazar İsa Yılmaz, son romanı 'Ankara Çıkmazı-Adalet Olmadan Asla' ile Türkiye'nin başkenti Ankara'nın yıllardır değişmeyen kaderini ele aldı.

Ankara Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Avukat Kerem'in hayat hikayesinden yola çıkarak Ankara'nın siyasi sürecini kaleme alan yazar, "Ankara kendisine sahip olanları bir anda kendisine benzeten sihirli bir yüzük gibidir. Birkaç yıllık yalancı bahardan sonra her şey hazana dönüveriyor. Ankara'da hissedilen en büyük duygu acıdan başkası olmuyor. Ankara katliamların tekerrür ettiği bir yer haline dönüp dolaşıp geliyor." dedi.

Son saldırılara da değinen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "Vicdan ölürse herkes ölür. İnsan öldürmekten daha tehlikeli olan şey insanların insanlığının, merhametinin, sevgi ve şefkatinin öldürülmesidir. 10 Ekim'de Ankara'da bomba insanların vicdanlarında, kalplerinde patlatıldı. Ayrılıklar daha da derinleşsin diye kalpler arasına uçurumlar kazındı. Tüm bu felaketlere ve karanlık senaryolara karşın diyebileceğim şey sadece, bu dünyada, Allah'tan senaryoyu yine Allah yazıyor, bazıları kendilerinin senarist olduklarını düşünseler de onlar sadece kötü olduklarını kanıtlamaları için kendilerine izin verilmiş insanlardır ve imtihan bittiğinde senaryodan çıkarılacaklardır."Yazar-Yilmaz-Ankaranin-degismeyen-kaderini-kaleme-aldi-1905127.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Yazar Yılmaz, Ankara'nın değişmeyen kaderini kaleme aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER