Tutuklu polisler aileleriyle görüştü

Sahur vakti gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine konan polisler, Ramazan Bayramı sebebiyle aileleriyle görüştü.

Tutuklu polisler aileleriyle görüştü

Yolsuzluk, KCK, Balyoz ve Ergenekon gibi operasyonlarda görev alan emniyet mensuplarından bazıları tutuklanarak Metris Kapalı Cezaevi’ne konmuştu. Tutuklu polisler, Ramazan Bayramı sebebiyle aileleriyle görüştü. Sabahın erken saatlerinde cezaevinin yolunun tutan tutuklu polislerin aileleri, gazetecilerin sorularını da cevapladı. 

Eşinin gayet iyi durumda olduğunu söyleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan eşi Nazife Demirhan, eşinin 22 yıllık meslek hayatı boyunca onurla ve gururla görev yaptığını ifade etti. Eşini cezaevinde ziyaret etmek zorunda kaldığını dile getiren Demirhan, “Bunun sebebi de ‘Casusluk ve örgüt kurmak’. Nasıl bir şeyse? Bunu anlamış değiliz. Nasıl bir casusluk, nasıl bir örgüt kurmak? Casuslar makamlarında oturuyorlar. Darbeciler ellerini kollarını sallayarak sokaklarda geziyorlar. Ama ben onu Metris Cezaevi’nde ziyaret etmek zorunda kalıyorum. ” dedi. 

Polisleri ziyaret edenler arasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in ailesi de vardı. Ali Fuat Yılmazer, görüşme sırasında kızına basına açıklamak üzere 2,5 sayfa yazı yazdırdı. Babasının yazılı açıklamasını okuyan Yılmazer’in kızı Fatma Yılmazer şöyle konuştu: "Ortalama 20 yıllık mesleki geçmişle ülkesine büyük hizmet etmiş vatan evlatları itibarsızlaştırılmaya çalışıldı. İçine düştüğü yolsuzluk ve hırsızlık bataklığından bir türlü kurtulamayan hükümet kendini geçmişin derin çeteleriyle ittifaka mahkum etti.” 

Her şeyin çok güzel olacağını kaydeden Ali Fuat Yılmazer’in eşi Mualla Yılmazer, eşini güçlü gördüğünü söyledi. 

Cihan
<< Önceki Haber Tutuklu polisler aileleriyle görüştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER