Yeni aldığı ciple uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 2 yaralı


Muğla'nın Fethiye ilçesinde 6 metrelik uçuruma yuvarlanan cipte bulunan aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Cip içerisinde bulunan ve yuvarlama sırasında araç içerisinden savrulan 2 kişi ise kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hüdai Karal (48) 1 hafta önce aldığı 48 JL 348 plakalı cipi ile Babadağı'na gezmeye çıktı. Yanına eşi ve 3 çocuğunu da alan Karal, dün akşam 20.00 sıralarında çıktığı dönüş yolunda virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. 600 metre boyunca takla atarak yuvarlanan cipte bulunan Hüdai Karal, eşi Gönül Karal (35) ve kızları Azra Karal (10) olay yerinde hayatını kaybetti. Uçuruma yuvarlanırken kapıları açılan cipten fırlayarak ağaç dallarına tutunan çiftin diğer çocukları Mert Karal (12) ile Hüdaican Karal (13) ise mucize eseri hayatta kaldı.

Birlikte gezintiye çıktıkları diğer cipteki arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan ekipler ağaç dallarına tutunan Hüdaican ve Mert kardeşleri halat yardımıyla uçurumdan çıkardı. Yaralı kardeşler ambulansla Fethiye'deki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Cipten fırlayarak ölen sürücü Karal, eşi Gönül ve kızları Azra'nın cenazesi ise uçurumun 400'üncü metresinde bulundu. Halatlar yardımıyla uçuruma inen ekipler 6 saat süren operasyonla cesetler yola çıkartıldı. Buradan, ambulanslara alınan cesetler, Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Uçurumun dibinde bir ağaca çarparak durabilen hurda halindeki cipin vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılacağı kaydedildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yeni aldığı ciple uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER