Yeni Zelandalı turistin ailesi Adli Tıp'a geldi


Yeni Zelanda'dan İstanbul'a gelen ve katıldığı dans partisinde iki bina arasındaki boşluğa düşerek hayatını kaybeden Keshia Handa'nın (31) otopsi işlemleri tamamlandı. Handa'nın ailesi ve konsolosluk görevlileri Adli Tıp Kurumu'na gelerek bilgi aldı. Turistin cenazesinin 2 gün sonra alınacağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Yeni Zelendalı Keshia Handa tatil için İstanbul'a geldi. Beyoğlu'nda bir otelde kalan Handa, geçtiğimiz Cumartesi günü otelin teras katında düzenlenen dans partisine katıldı. Parti sırasında otelle yanındaki bina arasında mazgalla üzeri kapatılan boşluğa çıkan Handa, mazgalın kırılması üzerine düşerek beton zemine çakıldı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin olay yeri incelemelerinin ardından, cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Otopsi işlemleri tamamlanan Handa'nın ailesi bugün Adli Tıp Kurumu'na geldi. Gerekli resmi işlemler tamamlandıktan sonra turistin ailesi ve konsolosluk görevlileri Adli Tıp Kurumu'nda ayrıldı. Cenazenin 2 gün sonra alınacağı ve Yeni Zelanda'ya gönderileceği belirtildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Yeni Zelandalı turistin ailesi Adli Tıp'a geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER