Genelkurmay: İnsanlıktan nasibi almamış caniler


Şırnak'ın Silopi ilçesinde dün meydana gelen terör saldırısı sonrasında bir korucu şehit düşerken bir korucu yaralandı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada saldırıyı gerçekleştirenler için 'insanlıktan nasibini almamış caniler' ifadesi kullanıldı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Şırnak ili Silopi ilçesinde 21 Eylül 2015 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının silahlı saldırısı sonucu bir kahraman korucumuz şehit olmuş, bir kahraman korucumuz hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış; derhal Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice, kalleşçe, alçakça gerçekleştirilen ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, tüm kahraman korucu camiasına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Genelkurmay: İnsanlıktan nasibi almamış caniler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER