Yeniden aynı göreve atanan Görmez'den göreve başlama mesajı


Yeniden aynı göreve atanan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, göreve başlama mesajı yayımladı.

Allah'ın adıyla mesajına başlayan Görmez, mesajının sonunda "Yeni dönemin ülkemiz, milletimiz, yurt dışındaki millet varlığımız, gönül coğrafyamız, İslâm dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabb'imden niyaz ediyorum. Bu uğurda olanca gücümüzle çalışırken, Diyanet Teşkilatı olarak Cenâb-ı Hakk'ın inayetinin hep bizimle birlikte olmasını, tevfikini refik etmesini, bizi mahcup ve pişman etmemesini diliyorum." temennisini aktardı.

Görmez, en önemli vazifelerinin, hem bu dünyada hem de ahirette ebedi kurtuluş ve saadete erebilmek için İslâm'ın rahmet çağrısıyla günümüz insanını buluşturma yolunda var güçleriyle çalışmak olduğunu vurguladı.

DAVUTOĞLU'NDAN 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı görevine yeniden atanan Mehmet Görmez'i başkanlıkta ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Cuma namazını Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kıldıktan sonra Diyanet İşleri Başkanı Görmez ile birlikte başkanlığa geçen Başbakan Davutoğlu'na yardımcısı Yalçın Akdoğan, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Yeniden aynı göreve atanan Görmez'den göreve başlama mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER