1. Bursa Turizm Zirvesi

1. Bursa Turizm Zirvesi -Bursa Skal Kulübünün ev sahipliğinde yapılacak zirvede şehrin turizmi tüm yönleriyle uzmanlar tarafından ele alınacak


BURSA (A.A) - Bursa turizminin her yönüyle konuşulacağı 1. Bursa Turizm Zirvesi, turizm uzmanlarının katılımıyla 3 Kasım tarihinde Atatürk Kongre Kültür Merkezinde (Merinos AKKM) düzenlenecek.
     Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyinin katkılarıyla Bursa Skal Kulübünün ev sahipliğinde yapılacak olan zirvede, şehrin turizmi tüm yönleriyle uzmanlar tarafından ele alınacak.
     Zirveye, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, Lütfi Kırdar Genel Müdürü Pervin Zeydan Yalazan, Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Öger Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Diana Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel, Visitur Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş, Avrupa Kaplıcalar Birliğinden (ESPA) Joao Pinto Barbosa, Türkiye SKAL Federasyonu Başkanı Deniz Anapa ve Eski Dünya SKAL Başkanı Hülya Aslantaş konuşmacı olarak katılacak.
     Konusu, Turizm Kenti Bursanın Geleceğini Bugünden Planlayalım olarak belirlenen zirvede, 2 Kasım Cuma günü tarih, kültür ve inanç turizmi ile beraber termal ve sağlık turizmi, dağ ve kayak turizmi, kongre ve fuar turizmi, ulaşım, konaklama, yiyecek-içecek-eğlence mekanları-turizm altyapıları konuları komisyonlarda ele alınacak. 3 Kasım Cumartesi günü ise 1. Bursa Turizm Zirvesi toplantısı yapılacak.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber 1. Bursa Turizm Zirvesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER