10un Adı Batalla fotoğraf sergisi

10un Adı Batalla fotoğraf sergisi -Bursasporun başarılı orta saha oyuncusu Batalla: Şu anda ligde iyi bir yerdeyiz. Amacımız bu yerimizi koruyup ligi mümkün olduğu kadar iyi bir yerde bitirmek


BURSA (A.A) - Bursasporun başarılı orta saha oyuncusu Pablo Martin Batallanın fotoğraflarının yer aldığı 10un Adı Batalla sergisi açıldı.
     Doğan Haber Ajansının (DHA) Bursaspor muhabiri Emre Koşakın çektiği fotoğraflardan oluşan Koruparktaki serginin açılışına yeşil-beyazlı kulübün basın sözcüsü Selçuk Eren, yöneticiler Mehmet Kara, Erkan Kamat, futbolcular Pablo Martin Batalla, kaptan Ömer Erdoğan, Belluschi, Edu, Ferdinand ve Basser, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey katıldı.
     Batalla, kendi adına böyle bir serginin açılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Emre Koşaka teşekkür ediyorum. Fotoğraflar çok güzel dedi.
     Bir gazetecinin, Batalla Bursasporda daha uzun yıllar böyle fotoğraflar vermeye devam edecek mi- sorusuna Batalla, Eğer böyle fotoğraflarım çekilirse ve böyle sergiler hazırlanırsa ben daha uzun yıllar burada olmak isterim yanıtını verdi.
     Bursasporun hafta sonu Trabzonspor ile yapacağı maçın anımsatılması üzerine Batalla, Zor bir maç bizi bekliyor. Ligin devamında da önemli maçlar oynayacağız. Şu anda ligde iyi bir yerdeyiz. Amacımız bu yerimizi koruyup ligi mümkün olduğu kadar iyi bir yerde bitirmek diye konuştu.
     Emre Koşak da Batallanın Bursasporun halen aktif futbol yaşantısına devam eden efsane futbolcusu olduğunu belirterek, böyle önemli bir oyuncuyla ilgili sergi açmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti.
     Koşak, serginin Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına düzenlediğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 10un Adı Batalla fotoğraf sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER