17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası

17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı


GAZİANTEP (A.A) - İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, İstanbulda düzenlenecek olan 17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarına katılacaklarını bildirdi.
     Aykanat, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek olan organizasyonun, Türkiye, Doğu Akdeniz ve Avrasyanın en büyük turizm fuarı olduğunu belirtti.
     Tanıtım standının, 2012 yılı içerisinde üç ödülle taçlandırılan Zeugma Mozaik Müzesinin görsellerinin yer aldığı materyallerle donatılacağını ifade eden Aykanat, şunları kaydetti:
     Fuara, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep Ticaret Odası, TÜRSAB GAP BYK Başkanlığı ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla hazırlandık. Fuarda ilimizi en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. Şehrimiz, tarihi ve kültürel değerlerinin yansıtıldığı özel bir stant ile fuarda yer alacaktır.
     Fuar süresince kentin tanıtım broşürlerinin dağıtılacağını ve şehrin tarihi, turistik yörelerinin film gösterimlerinin yapılacağını aktaran Aykanat, tanıtımlarla, 2013 yılında kente gelen turist sayısını artırmayı hedeflediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER