3 futbolcu, 16 takıma bedel

3 futbolcu, 16 takıma bedel -Kayseri Erciyessporlu Emrah, Gohou ve Kenan, ligin 15 haftasında ligdeki 16 takımın gol sayısını geride bırakarak rakip fileleri 24 kez havalandırdı -Teknik direktör Osman Özköylü: Oyuncularımızı


KAYSERİ (A.A) - Mustafa Önal - Kayseri Erciyessporun 3 futbolcusu, 15 haftada, ligdeki 16 takımın gol sayısını geride bırakarak rakip fileleri 24 kez havalandırdı.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesinde yer alan Kayseri Erciyesspor, geride kalan 15 haftada rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Gol sayısında en yakın rakibinden, 6 gol fazla atan mavi-siyahlı ekibin kaydettiği 31 golün 24ünü kaptan Emrah Bozkurt (10), Gohou (10) ve Kenan Şahin (4) attı.
     Kayseri ekibinin ligin zirvesinde yer almasında büyük katkısı olan bu üç oyuncu, sadece ligde 25 golü bulunan Adana Demirsporun 1 gol gerisinde kaldı.
     Teknik direktör Osman Özköylü, oyuncuların 15 hafta boyunca gösterdikleri performanstan memnun olduğunu belirtti.
     Futbolcuların aynı performansı sezon boyunca göstermeleri için çalıştıklarını vurgulayan Özköylü, şöyle devam etti:
     Allah nazardan saklasın, oyuncularımızın performansı gerçekten harika. Fakat bu bir sitemin getirisi. Burada hiçbir oyuncu kendi başına bir şey yapamaz. Bizim takımımız bir istem üzerine kurulmuş, bir sistem üzerine oynayan ve bu sistem üzerinde herkesin belli görevlerinin olduğu bir takım. Herkes görevini iyi yaptığı zaman başarının gelmesi de normal. Oyuncularımız şimdiye kadar görevlerini mükemmel bir şekilde yaptı. İnşallah performansları bu şekilde devam eder. Elde edilen bu başarı hem onlar açısından hem de camiamız açasından büyük mutluluk verici bir olay.
     Gol sayısında Kayseri Erciyessporlu bu 3 futbolcunun gerisinde kalan takımlar ve attıkları goller şöyle:
    
     Takım Gol sayısı
     ----------------------------------
     1461 Trabzon 20
     Adanaspor 22
     Manisaspor 17
     Karşıyaka 16
     Çaykur Rizespor 22
     Bucaspor 19
     Boluspor 21
     Gaziantep BŞ. Belediyespor 18
     Denizlispor 14
     Şanlıurfaspor 16
     Torku Konyaspor 14
     TKİ Tavşanlı Linyitspor 15
     Göztepe 8
     Samsunspor 16
     Kartalspor 11
     MKE Ankaragücü 13
    
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 3 futbolcu, 16 takıma bedel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER