50. Yıl Engelsiz Spor Şenliği

50. Yıl Engelsiz Spor Şenliği -Otokar tarafından düzenlenen şenlikte fabrika çalışanları engellilerle spor yaptı


SAKARYA (A.A) - Otokar tarafından düzenlenen 50. Yıl Engelsiz Spor Şenliğinde fabrika çalışanları engellilerle spor yaptı.
     Koç Topluluğuca geliştirilen Ülkem İçin Projesi kapsamında Ülkem için Engel Tanımıyorum sloganıyla Lütfü Yaman Spor Salonunda düzenlenen şenlikte engelli sporcular ile gönüllü Otokar çalışanları futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında karşılaştı.
     Karşılaşmaları engelliler ile fabrika çalışanlarının aileleri de izledi.
     Otokar İnsan Kaynakları Müdürü Berent Ergin, şenlikte yaptığı konuşmada, Otokar çalışanları arasında engellilik konusundaki farkındalığı ve duyarlılığı artırmayı istediklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
     Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkan Yardımcısı Selim Özen ise engelli bireylerin sporla bedensel yeteneklerini üst düzeye çıkarabilecekleri benzeri etkinliklerin desteklenmesi gerektiğini anlattı.
     Fırsat eşitliği ilkesinin herkes için geçerli olması gerektiğine dikkati çeken Özen, Umarım, Otokar firmasının yaptığı çalışma diğer kişilere de örnek olur. Basket, futbol, voleybol, masa tenisi sporlarıyla yaşamı paylaşabilmek adına en güzel çalışmayı burada hep birlikte göreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 50. Yıl Engelsiz Spor Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER