7. Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve

7. Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, 7. Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında konser düzenlendi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlik dolayısıyla sahne alan ünlü arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu ve ekibi, izleyicilere güzel dakikalar yaşattı.
     Dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi için Bestelerle Zeugma Projesine yerli ve yabancı sanatçılardan oluşan 12 kişilik grubla gönüllü katkı sunduğu belirtilen Arp Derneği Başkanı Pancaroğlu, Gaziantepi çok sevdiğini, yemek ve insanlarının muhteşem olduğunu ifade ederek, Bu kadar zenginliği bir arada barındıran Gaziantep, bizi büyüledi dedi.
     Konser sonrası, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu tarafından sanatçı ve ekibine festival heykelciliği ve çeşitli hediyeler sunuldu.
     Yerli ve yabancı dans gruplarının ardından festivalde sahne alan Karadeniz ezgilerinin başarılı temsilcisi Karmata ve Resul Dindar Grubunun seslendirdiği parçalar, festivali izleyen vatandaşları coşturdu.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanı Sema Marangoz, konser sonrası sanatçı Dindar ve grubuna da teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber 7. Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER