AA Yılın Fotoğrafları oylaması

AA Yılın Fotoğrafları oylaması -TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anadolu Ajansının düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı


BOLU (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anadolu Ajansının düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     Boluda düzenlenen Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansına katılan Hisarcıklıoğlu, AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelikin tanıttığı fotoğrafları inceledi.
     Albümde yer alan 36 fotoğraftan 5ine oy veren Hisarcıklıoğlu, kutsal topraklarda bayram coşkusunu anlatan fotoğrafı çok beğendiğini, Bangladeşe sığınan Rohingya Müslümanlarının bulunduğu fotoğrafın da etkileyici olduğunu söyledi.
     AAnın başlattığı yarışmayı çok güzel bulduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, Tüm fotoğraflar birbirinden güzel. Karar vermekte gerçekten çok zorlandım diye konuştu.
     Hisarcıklıoğlu, Van semalarında dolunay güzelliği, Van sonbaharda bir başka güzel başlıklı fotoğraflar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çekilen fotoğrafa da oy verdi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AA Yılın Fotoğrafları oylaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER