Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Düzce Belediye Başkanı Bayram: -AAnın Türkiye için yapmış olduğu her çalışma gibi bu çalışmasını da takdirle karşılıyorum -Son dönemlerde birçok dilde yayın yapmaya başlayan AA, bu çalışma


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Anadolu Ajansı 2012 Yıllığına ilişkin, Anadolu Ajansının (AA), Türkiye için yapmış olduğu her çalışma gibi bu çalışmasını da takdirle karşıladığını söyledi.
     AA Düzce Büro Müdürü Ömer Ürer, Belediye Başkanı Bayramı ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde Anadolu Ajansı 2012 Yıllığını hediye etti.
     Yıllığı inceleyerek duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayram, AAnın son dönemde yurt içi ve dışında yapmış olduğu atılımları izliyor ve oldukça olumlu buluyorum. 1920de kurularak bu günlere kadar yayın ilkelerindeki etik anlayışından şaşmadan çalışmalarını sürdüren yönetim kadrosu ve tüm AA çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.
     AAnın Türkiye için yapmış olduğu her çalışma gibi bu çalışmasını da takdirle karşılıyorum diyen Bayram, Son dönemlerde birçok dilde yayın yapmaya başlayan AA, bu çalışmasını da bu doğrultuda gerçekleştirmiş. Çok önemli bir arşiv niteliği taşıyor ifadelerini kullandı.
     Ürer ise Bayrama Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı ile Tarım Bakanlığı ve AAnın ortaklaşa gerçekleştirdiği Fındıkta Alın Teri kitabını takdim etti ve ajansın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER