Apak Ailesi Londraya uçuyor

Apak Ailesi Londraya uçuyor -Milli çekiççi Eşref Apak, eşi Sema Apak ve antrenörü Artun Talay ile birlikte yarın Londraya gidecek -Antrenör Talay: Hedefimiz 77 metre üstünü atarak final yarışmak


İSTANBUL (A.A) - Londra Olimpiyatlarına katılacak milli atlet Eşref Apak ile eşi Sema Apak ve antrenörü Artun Talay yarın Londraya gidecek.
     AA muhabirinin görüştüğü antrenör Talay, yarın THYnin 13.05 Londra seferiyle gideceklerini belirterek, Hedefimiz 77 metre üstünü atarak final yarışmak dedi.
     Eşref Apakın bu sezon 6 sakatlık ve bir de hastalık geçirdiğini kaydeden Talay, şöyle konuştu:
     Bu sakatlıklar tamamen benim yüzümden oldu. Eşrefe çok yüklendim. Şu an hiçbir sakatlık ya da sıkıntı yok ama diğer sakatlıklar da olmasaydı çok iyi olurdu. Umarım Eşref iyi bir sonuç alır da, bu sefer yabancı ve iyi bir antrenör isteğimiz dikkate alınır.
     Eşref Apak, 3 Ağustos Cuma günü yapılacak seçmelerde finale kalabilmek için mücadele edecek. Çekiç branşında final yarışmaları 7 Ağustos Salı günü yapılacak.
     Bu arada Eşref Apakın milli atlet olan eşi Sema Apak, eşine destek olmak için Londraya erken gidiyor. Kadınlar 4x400 bayrak yarışına katılacak milli takımda yer alan Sema Apakın yarışı, 9 Ağustos Perşembe günü koşulacak.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Apak Ailesi Londraya uçuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER