Başarı İçin El Ele Projesi

Başarı İçin El Ele Projesi


BAYBURT (A.A) - Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğünün Başarı İçin El Ele Projesi çerçevesinde yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ildeki bütün okullarda her ay ayrı bir değer işlenerek sunumu gerçekleştiriliyor.
     21 Şubat İlkokulunda temizlik konusunda gerçekleştirilen sunuma, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, Halk Sağlık Müdürü Mehmet Akif Durulmuş, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsnü Yağmur, Okul Müdürü Hasan Basri Kadakal, Proje Koordinatörü Adem Durulmuş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Doğan, yaptığı konuşmada, değerler eğitiminin amacının, bireyi, aileyi, yaşanılan toplumu ve dünyayı tehdit eden risk ve sorunların çözümünde, toplumsal yaşantının temel yapısını oluşturan milli, manevi, sosyal, ahlaki ve kültürel değerlerden olan sorumluluk, saygı, sevgi, dürüstlük, dayanışma, merhamet, yardımseverlik, hoşgörü, duyarlı olma, misafirperverlik, kişiler arası ilişkiler, paylaşımcı olma, iyilik, çalışkanlık, temizlik gibi kazanımları öğrenci ve velilere kazandırmak olduğunu söyledi.
     Program sonunda Doğan, Toplum Sağlığı Merkezinde görevli hemşirelere plaket sundu. Doğan, okulun güvenlik kamera sistemi ve eğitime katkılarından dolayı 21 Şubat Kurtuluş İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hikmet Şentürke teşekkür plaketi sundu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Başarı İçin El Ele Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER