Bin Altın Adam Aranıyor Projesi

Bin Altın Adam Aranıyor Projesi -GİAD Başkanı Yavuz: Torul Gençlerbirliğinin başlatmış olduğu Bin Altın Adam Aranıyor projesine katkı koyacağız


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Abdullah Yavuz, Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Torul Gençlerbirliğinin başlatmış olduğu Bin Altın Adam Aranıyor projesine katkı koyacaklarını söyledi.
     Torul Gençlerbirliği Başkanı Evren Evrim Özdemir ve yönetim kurulu üyesi Nizamettin Yılmazer, GİAD Başkanı Abdullah Yavuzu ziyaret etti. Yavuz, Torul Gençlerbirliğinin Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlarla birinci ligde mücadele ediyor olmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi.
     GİAD olarak Torul Gençlerbirliğine destek olmak istediklerini ifade eden Yavuz, Birinci ligde oynayan takımlara baktığımızda Galatasarayın bile büyük bir sponsoru var ama Torul Gençlerbirliğinin yok. Sponsoru olmayan tek takım Torul Geçlerbirliğidir dedi.
     Yavuz, aynı zamanda Torul Gençlerbirliğinin Gümüşhane gibi küçük bir ilin ve küçük bir ilçenin takımı olduğunu vurgulayarak, Bu ligde mücadele etmek bile çok büyük bir başarıdır. Talihsiz bir bölgede yaşıyoruz esnafımız çok güçlü değil, iş adamlarımız çok fazla yok. Keşke büyük imkanlara sahip olsak da bu güzel başarıya bizde destek olabilsek. Biz kendi öçlerimizde Bin Altın Adam Aranıyor projesine GİAD olarak destek olacağız. Takımın başarısını takdir ediyoruz diye konuştu.
     Torul Gençlerbirliği Başkanı Özdemir, tüm Gümüşhanelilerin takıma sahip çıkmasını istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     2006 yılında beri faaliyet gösteren kulübümüz büyük maddi sıkıntılar çekerek bugüne kadar geldi. Biz Gümüşhaneliyiz ve Gümüşhaneyi de çok seviyoruz. Sevmenin bedelini yalnızca bizim yönetim kurulumuzun ödememesini istiyoruz. Tüm Gümüşhanelilerin bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Bin Altın Adam Aranıyor projesi herkesin katkıda bulunabileceği bir projedir. Biz ne kadar Torulda faaliyet gösteriyorsak da ilimizi temsil ediyoruz. Biz Gümüşhaneliyiz ve Gümüşhaneli olmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadarıyla bu takımı ligde tutmaya çalışacağız.
     (YTM-TY)
<< Önceki Haber Bin Altın Adam Aranıyor Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER