Bir Başarı Öyküsü, Kariyer Günleri projesi

Bir Başarı Öyküsü, Kariyer Günleri projesi -Kars Valisi Eyüp Tepe, Kağızmanda bir araya geldiği öğrencilere, ortaokulda okuduğu dönemde yıllığına Kaymakam olmak istiyorum diye yazdığını ve amacına da ulaştığını anlattı


KARS (A.A) - Kars Valisi Eyüp Tepe, Kağızman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bir Başarı Öyküsü, Kariyer Günleri projesi kapsamında Kağızman Lisesi ve Kağızman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
     Tepe, İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda, iyi bir ailesi, işi, eşi ve aşı olan insanların başarılı olduğunu belirterek, başarının göreceli olduğunu ve kişiden kişiye değiştiğini söyledi.
     Hayata daima pozitif bakmaya çalışan biri olduğunu dile getiren Tepe, lise yaşamını İstanbulda teknik lisede tamamladığını, meslek lisesi mezunu olarak üniversite sınavına girdiğini belirtti.
     Aklında sürekli kaymakamlık mesleğinin bulunduğunu dile getiren Tepe, şunları kaydetti:
     Benim orta okuldaki yıllığımda da yazar, benim bütün hedefim idealim kaymakam olmaktı. Onu yıllığıma yazmıştım kaymakam olmak istiyorum diye. Kaymakamlık sınavını kazanan 60 kişiden 58i hukuk ve siyasal mezunuydu, 2si değildi. Marmara Üniversitesinden sadece ben kazandım, bir arkadaşımız da Hacettepe Üniversitesindendi.
     Daha sonra Türkiyenin çeşitli yerlerinde kaymakamlık yaptığını ifade eden Tepe, en son Oltuda kaymakamlık yaptım. Oltudan sonra Mülkiye Müfettişliği yaptım. Türkiyenin çeşitli yerlerinde görev yaptım. Devamında İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği yaptım 3,5 yıl. Şimdi de karşınızdayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Bir Başarı Öyküsü, Kariyer Günleri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER