Bordo Mavi Kalpler Büyüyor projesi

Bordo Mavi Kalpler Büyüyor projesi -Trabzonsporun takım kaptanı Giray Kaçar ve kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, Trabzon Valisi Kızılcıkı makamında ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzonsporun takım kaptanı Giray Kaçar ve kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, Bordo Mavi Kalpler Büyüyor projesi kapsamında Trabzon Valisi Recep Kızılcıkı makamında ziyaret etti.
     Vali Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon Çocuk Esirgeme Kurumunda bulunan çocuklara yönelik Bordo Mavi Kalpler adıyla başlatılan projenin gerçekten her yönüyle kendilerini memnun ve tatmin eden bir gönül projesi olduğun belirterek, Bu proje kapsamında 40 tane yavrumuzun sosyalleşmesi sağlanıyor. Devletimiz onların barınmasıyla, eğitimi ile ilgili her türlü ihtiyacı karşılıyor. Ama bu bir insan, bir çocuk. Dolayısıyla maddi ihtiyaçlarının yanında sosyalleşme gibi manevi ihtiyaçlarının da yuva sıcaklığını hissedebileceği ortamların sağlanma ihtiyacı var dedi.
     Bordo Mavi Kalpler projesinin çocukların kalplerini daha sıcak hissetmeleri, toplum ve çevresiyle daha uyumlu bir hayat sürmeleri, kendilerini ifade edebilecekleri, yaşadıkları toplumda liderlik edebilecek, öz güvenlerini duymalarını temin etme ihtiyacıyla ortaya çıktığını anlatan Kızılcık, şöyle devam etti:
     Bu anlamda kendilerinin çok ciddi özverileriyle bu projemizi başarıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirmiştik. Bu başarıdan, bu geçmişten cesaret alarak Bordo Mavi Kalpler Büyüyor projesine daha da genişleterek daha da öz güvenle bu sene başlanıyor olması gerçekten bizleri de gururlandırıyor. Katılım ve kapsama alınanda çok daha geniş bir proje olması daha fazla yavrumuza daha fazla geleceğimize hitap ediyor olması bizleri de fazlasıyla heyecanlandırıyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Şenol hocamız da bu projeye destek veriyor. Zaten onların desteği ile proje yürüyor.
     Trabzonsporun sosyal sorumluluk bilincinin bir gereği olarak yerine getiriliyor. Şahıs olarak size ve kurum olarak Trabzonspora teşekkür etmek istiyorum. Bu tür projelerinin ülkelerin diğer yerlerinde de iyi niyet uygulaması olarak başlanmasının doğru bir tavır olacağını değerlendiriyorum. Biz projenin başarıyla uygulanması için her türlü çalışmanıza katkı sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.
     Ziyaretin ardından proje Koordinatörü Arzu Aktaş, Giray Kaçar ve Alper Boğuşlu çalışmalar hakkında bilgi sundu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bordo Mavi Kalpler Büyüyor projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER