Boş Duvarlar Güzel Görünsün

Boş Duvarlar Güzel Görünsün -Gümüşhane Belediyesi tarafından başlatılan Boş Duvarlar Güzel Görünsün projesi kapsamında, kentin cadde ve sokaklarındaki boş duvarlar boyanıyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediyesi tarafından başlatılan Boş Duvarlar Güzel Görünsün projesi kapsamında, kentin cadde ve sokaklarındaki boş duvarlar boyanıyor.
     Park ve Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Kara, Kenti güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla şehrimizdeki boş duvarları, istinat duvarlarını, okul ya da bina çehrelerini değişmesi ve estetik bir görünüm kazanması için çalışma başlattık dedi.
     Kent merkezini güzelleştirmek adına böyle bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Kara, şunları söyledi:
     Çevremizi güzelleştirmek adına uygun gördüğümüz yerlere resimler yapıyor, duvarları boş görüntüsünden kurtarıyoruz. Böylece bu alanlara estetik bir görünüm kazandırmış oluyoruz. Özellikle şehrimizin görünen odak noktalarına, Halit Zarbun Anaokulu bina yan cephesi, Dumlupınar İlköğretim Okulu giriş cephesi, Aydın Doğan Spor Salonu giriş cephesi gibi hem görünümü güzelleştirmek hem de vatandaşlarımızı çevre konusunda daha duyarlı olması için mesaj niteliğinde resimler yapıyoruz. Özellikle şehrin giriş kısımlarındaki istinat duvarlarını manzara ve milli duyguları sergileyen resimlerle donatacağız.
    
     Muhabir:İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Boş Duvarlar Güzel Görünsün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER