Bu Benim Eserim Proje Yarışması toplantısı

Bu Benim Eserim Proje Yarışması toplantısı


VAN (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAKın ortaklaşa yürüttüğü Bu Benim Eserim Proje Yarışması ile ilgili toplantı düzenlendi.
     Yarışmanın 2012-2013 eğitim öğretim yılında, 12 bölge merkezi ve bunlara bağlı illerdeki 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Uzmanı Hakan Durğun ile Nurcan Alpaslan başvuru süreci ve proje örnekleri hakkında genel bilgiler sundu.
     İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitimlerine daha çok katkı sunmak, ufuklarını derinleştirmek ve yaşama geniş bir perspektiften bakmalarını sağlamak amacıyla Bu Benim Eserim Proje Yarışmasının düzenlendiğini söyledi.
     Yarışmanın 2012 bölge finalinin Batmanda yapıldığını anımsatan Sayılır, İl olarak deprem sürecini yaşamış olmamıza rağmen, müdürlüğümüzün proje ekibi ve öğretmenlerimiz gayretleriyle öğrencilerimizi bölge sergisine gönderdik. Yarışmanın 2013 yılı kılavuzunun yayımlanmasıyla, proje ekibimiz ve öğretmenlerimiz çalışmalara başladı. Bu yarışmaya öğrencilerimizden en üst düzeyde katılım bekliyoruz diye konuştu.
     Yarışma başvurularının 24 Eylül 2012 ile 1 Şubat 2013 tarihleri arasında http://tegm.meb.gov.tr/bubenimeserim web adresinden yapılacağı belirtildi.
     Toplantıya ildeki 5 eğitim bölgesinde görev yapan matematik, fen ve teknoloji öğretmenleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde görevli öğretmenler katıldı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bu Benim Eserim Proje Yarışması toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER