Bursa Fotofest 2012 başvuruları başladı

Bursa Fotofest 2012 başvuruları başladı


BURSA (A.A) - Bursada, bu yıl ikincisi düzenlenecek uluslararası fotoğraf festivali Bursa Fotofest 2012 için müracaatlar başladı.
     Türkiyenin en yüksek para ödüllü amatör fotoğraf yarışmasında, fotoğrafçıların ücretsiz portfolyo değerlendirmelerine yada Maket Kitap/Book Dummy yarışmasına katılmak, festivalde fotoğrafları ile slayt gösterisi yapmak isteyenler, festivale fotoğraflarını göndererek veya internet üzerinden Bursa Fotofest 2012ye başvurabilecek.
     Bu yıl 15-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, ücretsiz portfolyo değerlendirmeleri, sanatçı Ara Güler, belgesel fotoğrafçısı Mary Ellen Mark, Magnum Photosdan Bruce Gilden, National Geographic Editörü Maggie Steber, Newsweekten Jamie Wellford, fotoğraf editörü Robert Stevens, Japonyadan Noriyuki Asahi, Zaman gazetesi fotoğraf editörü Selahattin Sevi ile fotoğrafçılar Özcan Ağaoğlu, Ömer Orhun, Coşkun Aral, Süreyya Yılmaz Dernek, Ergün Turan ve Jeremy Sutton-Hibbert tarafından yapılacak.
     Kitabını tamamlama aşamasına gelmiş fotoğrafçılara, kitaplarını yayınlama fırsatı sunan Maket Kitap/Book Dummy yarışması için başvurular, 15 Eylüle kadar devam edecek.
     Portfolyo değerlendirmeleri için başvurular ise 1 Ağustos-5 Eylül tarihlerinde www.bursaphotofest.org adresinden yapılabilecek.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursa Fotofest 2012 başvuruları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER