Cahil Periler Altın Kozada

Cahil Periler Altın Kozada -Ünlü yönetmen Ferzan Özpetekin Türk-İtalyan ortak yapımı filmi Cahil Periler, 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivalinde seyirciyle buluştu


ADANA (A.A) - Altın Koza Film Festivali Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı ünlü yönetmen Ferzan Özpetekin Türk-İtalyan ortak yapımı filmi Cahil Periler, İtalyanın Roma kentindeki galasının ardından 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivalinde de seyirciyle buluştu.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 19. Uluslararası Altın koza Film Festivali kapsamında, Cinemaximumda gösterilen filmi sinemaseverlerle birlikte izleyen ünlü yönetmen Özpetek, yoğun ilgi gördü.
     15 yıldır sıradan bir evlilik süren çiftten birinin, bir kaza sonucu ölmesi ve ölen eşinin ardından aldatıldığı şüphesiyle araştırmalara başlayan kadının, kocası hakkında öğrendiği ilginç gerçekleri konu alan film, farklı festivallerde birçok ödül aldıktan sonra 19. Uluslararası Altın koza Film Festivali kapsamında, Cinemaximum Salonunda gösterildi.
     Özpetekin senaristliğini Gianni Romoli ile paylaştığı ve başrollerinde İtalyan oyuncular Margherita Buy ve Stefano Accorsinin yer aldığı filmin gösteriminden önce hayranlarıyla bir araya gelen Özpetek, hem fotoğraf çektirdi, hem de imza dağıttı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Cahil Periler Altın Kozada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER