Ceylanlar seyircisi önünde kazanmak istiyor

Ceylanlar seyircisi önünde kazanmak istiyor -Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Tepe: -Seyir zevkinin yüksek olacağına inandığımız Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bu sezon seyircisi önünde çıkacağı ilk karşılaşma olan Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.
     Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin en önemli takımlarından birisi olan İzmir ekibiyle, bu hafta GAP Arenada karşılaşacaklarını hatırlatarak, futbolcuların yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.
     Karşıyaka maçına seyircileri önünde 3 puan parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Tepe, şunları kaydetti:
     Sahamızdaki ilk karşılaşmada taraftarımızın yoğun ilgisini bekliyoruz. Takımımızda halen eksiklikler bulunuyor ancak geçen hafta kadroda yer alamayan birkaç futbolcumuz da bu maçta forma giyebilecek. Futbolcularımızın morali yerinde, camia olarak bu maça kenetlenmiş durumdayız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Karşıyaka ekibinde de önemli isimler var, ancak bizim de kaliteli bir takımımız var. Seyir zevkinin yüksek olacağına inandığımız Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanlar seyircisi önünde kazanmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER