Ceylanlar transferlerine güveniyor

Ceylanlar transferlerine güveniyor -PTT 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor birinci transfer döneminde çoğunluğu Süper Lig tecrübesine sahip 16 oyuncuyu kadrosuna kattı -Kulüp İkinci Başkanı Akıl: Hakikaten Süper Lig


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor, birinci transfer döneminde çoğunluğu Süper Lig tecrübesine sahip 16 oyuncuyu kadrosuna kattı.
     Kadrosunu büyük ölçüde yenileyerek sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen sarı yeşilliler, transferin en hareketli takımlarından biri olarak dikkati çekti.
     Geçen yıl şampiyon olarak 1. Lige yükselen Şanlıurfasporda 10 futbolcu, Süper Lig yolculuğunda sarı-yeşil formayı giymeye devam edecek.
     Sarı-yeşilli ekipte bu kapsamda Koray Avcı, İzzet Kaya, Sercan Özçelik, Mehmet Ayaz, Sami İzican, Ramazan Sal, Yigitcan Erdoğan, Özgür Özkaya, Samet Bülbül ve Zekeriye Topayan ile sözleşme yeniledi.
     Kadrosundaki yabancı oyuncu hakkını Tonia Tisdell ile Alfred Sankohtan yana kullanan Şanlıurfasporda, bu sezon forma giyecek diğer futbolcular ise şunlar:
     Önder Çengel, Alper Kalemci, Gökhan Güleç, Abdulhamit Yıldız, Serdar Özkan, Tunç Murat Behram, Kerem İnan, Kağan Timurcin Konuk, Kıvanç Karakaş, Şehmus Özer, Serkan Çalık, Berkin Aslan, Yasir Elmacı, Atacan Öztürk.
     Şanlıurfaspor, ligin ilk maçında köklü kulüplerden Adanaspor ile deplasmanda oynadığı ve golsüz berabere kalırken 2. haftada sahasında konuk ettiği Karşıyakaspora da 1-0 mağlup oldu.
     Sarı-yeşilli ekip, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı günde çift idman yaparak değerlendiriyor.
    
     -Transfer bütçesi 9 buçuk trilyon
    
     İkinci Başkan Reşit Akıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon transferlerin gecikmesi nedeniyle kamp döneminde ve ligde sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti.
     Süper Lige layık kadro kurduk diyen Akıl, transfer döneminin son günlerinde yaptıkları transferlerin de birkaç hafta içerisinde forma girmesini beklediklerini belirtti.
     Akıl, ligde özellikle 5. haftanın ardından takımın tam kapasite verimli hale gelebileceğini dile getirerek, bu süreçte taraftarı yanlarında görmek istediklerin söyledi.
     Sezona 26 kişilik kadroyla başladıklarını belirten Akıl, şunları kaydetti:
     Transfere yaklaşık 9,5 milyon TLlik bütçe ayrıldı. PTT 1. Lig ekiplerine baktığımız zaman hemen hemen aynı bütçelerde takımlar kuruldu. Bu lig böyle bir bütçe istiyor, bunun üzerine çıkılabilir ama altına düşülmemesi gerekiyor. Hakikaten Süper Lige çıkabilecek bir takım kurduk. Büyükşehire aday olan şehrimizin, her yönüyle takımının yanında olması lazım.
     Kaptan Koray Avcı da takımın uyum sürecinde olduğunu ifade ederek, süreci en az kayıpla atlatmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanlar transferlerine güveniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER