Dallas Çiftliğinin satışı kararı

Dallas Çiftliğinin satışı kararı -Manisa İl Genel Meclisi Üyesi Kesici: Bu arazinin geçmişte nasıl el değiştirdiği ortadadır, eğer illa satılacaksa sembolik bir fiyata Saruhanlı Belediyesine satılsın


MANİSA (A.A) - Manisa İl Genel Meclisinin MHPli Saruhanlı üyesi Mesut Kesici, Saruhanlıda mülkiyeti Manisa İl Özel İdaresine ait olan ve Dallas Çiftliği olarak anılan arazinin satışı kararına ilişkin olarak, Bu arazinin geçmişte nasıl el değiştirdiği ortadadır, eğer illa satılacaksa sembolik bir fiyata Saruhanlı Belediyesine satılsın dedi.
     Kesici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Saruhanlıda Dallas Çiftliği olarak anılan 553 dekar arazinin, 12 Eylül darbesi döneminde değerinin çok altında bir fiyatla Saruhanlı Belediyesi mülkiyetinden il özel idaresine geçtiğini hatırlattı.
     Manisa İl Genel Meclisinin, bu arazinin satışı yönünde karar aldığını, ancak MHP olarak bu arazinin Saruhanlı halkının mülkü olduğunu düşündüklerini ifade eden Kesici, Bu arazinin geçmişte nasıl el değiştirdiği ortadadır. Eğer illa satılacaksa sembolik bir fiyata Saruhanlı Belediyesine satılsın. Yasal olarak böyle bir imkan yoksa da 553 dekar olan arazi 20şer dekar olarak parçalara ayrılıp Saruhanlı halkına satılsın. Yani Saruhanlının malı, Saruhanlıda kalsın. Bizim MHP olarak önerimiz budur dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Dallas Çiftliğinin satışı kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER