Doğa Kampına katılan gençler, Beyşehiri gezdi

Doğa Kampına katılan gençler, Beyşehiri gezdi


KONYA (A.A) - Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiyenin değişik illerinde organize edilen Doğa kampları çerçevesinde Akseki ilçesindeki Doğa kampına katılan öğrenciler için Beyşehir Gölüne gezi programı düzenlendi.
     Kamp liderlerinden İsmail Akdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 400 gencin katıldığı kamp faaliyetlerini ikiye böldüklerini belirtti.
     Beyşehire 200 kişilik bir ekiple geldiklerini ve Antalya Aksekide, Bademli Yaylasında gençlik ve doğa kampı yaptıklarını belirten Akdoğan, Kamp kapsamında zaman zaman uzun soluklu gezilerimiz oluyor. Antalyaya gidiyoruz, bugün de yolumuz Konyaya düştü. Önce Konya il merkezine gittik. Mevlana ziyaretinden sonra Beyşehire geldik dedi.
     Kampta Türkiyenin bütün illerinden öğrencinin yer aldığını da belirten Akdoğan, Kampımızın bugün yedinci günü. Bir periyotumuz 8 gün sürüyor. Veda programımızı yapıp çocuklarımızı memleketlerine yolcu edeceğiz. Bir günlük dinlenmenin ardından yeni gelecek öğrencilerimizle kamplar devam edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Doğa Kampına katılan gençler, Beyşehiri gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER