Doktor Balıkların yurt dışına götürülmesi

Doktor Balıkların yurt dışına götürülmesi -Kangal Balıklı Kaplıcalarını işleten firmanın yetkilisi Ünsal: -Gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından bize gelen bilgiler, bu işin artık çığırından çıktığı noktasındadır (F


SİVAS (A.A) - Kangal Balıklı Kaplıcalarını işleten firmanın yetkilisi Fuat Ünsal, Doktor Balıklar olarak bilinen balıkların yurt dışına götürülmesine tepki gösterdi.
     Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Doktor Balıkların, kaplıca deresinin 3 kilometrelik bölümü dışından ve Kalkım Kaplıcasından çalınarak satıldığını belirtti.
     Ünsal, Gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından bize gelen bilgiler bu işin artık çığırından çıktığı noktasındadır. Bu da yetmezmiş gibi bize durumu ileten kişilerin bir çoğu neden tedbir almadığımızı bizlerden sormaktadır ifadelerini kullandı.
     Kaplıcanın mevcut havuzlarındaki balıkların dışarıda fazla bir süre yaşayamadığını, deredeki balıkların ise daha dayanıklı olduğunu belirten Ünsal, yurt dışına götürülen balıkların, dere boyundan çalınarak yurt içindeki ve yurt dışındaki otellere satıldığını ifade ederek, Oralarda tamamen amacının dışında ve asla hijyenik olmayan su ortamlarında manikür pedikür işlemlerinde kullanılarak, saatine yerine göre 20, yerine göre 50 avro ücret alınmaktadır ifadelerine yer verdi.
     Olayın başka mecralara çekilmesi üzerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını aktaran Ünsal, yetkilileri göreve davet ederek, Doktor Balıkları pazarlayanların cezalandırılmasını istedi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Doktor Balıkların yurt dışına götürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER