Dolandırıcılık şüphelisinin evinde uçaksavar mermisi bulundu

Dolandırıcılık şüphelisinin evinde uçaksavar mermisi bulundu -Kocaelide ablasının kimliği üzerinde tahrifat yaparak banka hesabından 16 bin lira çektiği iddia edilen şüpheli ve eşi gözaltına alındı -Çiftin evinde yapılan aramada,


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Karamürsel ilçesinde ablasının kimliği üzerinde tahrifat yaparak, banka hesabından 16 bin lira çektiği iddia edilen şüpheli ile eşi gözaltına alınırken, şüphelilerin evinde çok sayıda kaçak sigara ve 2 adet uçaksavar mermisi ele geçirildi.
     Karamürselde polise başvuran S.Ö. isimli kadın, kendisinden habersiz bankadaki hesabından 16 bin lira çekildiğini belirterek, durumun araştırılmasını talep etti.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan soruşturmada, S.Önün kardeşi Sinan Knın (29), ablası S.Önün nüfus cüzdanında tahrifat yaparak eşi Emine K. ile ablasına ait banka hesabından 16 bin lira çektiğini belirledi.
     Bunun üzerine şüphelilerin evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, Sinan K. ve eşi Emine Kyı gözaltına aldı. Söz konusu adreste yapılan aramada ise 330 adet kaçak sigara, bir adet tabanca ile 2 adet uçaksavar mermisi ele geçirildi.
     Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.
     Karamürsel Cumhuriyet Başsavcılığının, şüphelilerin evlerinde ele geçirilen uçaksavar mermilerine ilişkin soruşturmasının devam ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Melih Palas / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Dolandırıcılık şüphelisinin evinde uçaksavar mermisi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER