Dünya Ormancılık Haftası

Dünya Ormancılık Haftası -Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle bin 200 fidan toprakla buluşturuldu -ETO Başkanı Karacan: -ETO bünyesinde Eskişehire hizmet eden herkesin adın


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında bin 200 fidan dikildi.
     Eskişehir-Kütahya karayolu 10. kilometresinde bulunan araziye, ağaçlandırma yapılabilmesi için uygulanan çalışmalar sonucunda, ETO çalışanları ve yöneticileri tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.
     ETOya Hizmet Edenler Hatıra Ormanı olarak adlandırılan bölgede düzenlenen etkinlikte konuşan ETO Başkanı Harun Karacan, Eskişehirin sanayi ve ticaretinin gelişmesine katkıda bulunan, ETO bünyesinde Eskişehire hizmet eden herkesin adının yaşatılabileceği bir hatıra ormanı olmasını istediklerini belirterek, arazi noktasında kendilerine yardımcı olan Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.
     Orman Bölge Müdürü Nadir Sarıkaya ise Dünya Ormancılık Haftasını kutladığını ifade ederek, bu hafta içerisinde bir çok etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.
     ETOya Hizmet Edenler Hatıra Ormanına yaklaşık bin 200 fidan dikildiğinin altını çizen Sarıkaya, Dünya Ormancılık Haftasında bu tür etkinliklerde rol almaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
     Etkinliğe, Eskişehir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zeki Öztürk ve İşletme Müdürü Mustafa Doğanda katıldı.
     Karacan etkinlik sonunda, Sarıkaya, Öztürk ve Doğana teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dünya Ormancılık Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER