Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk

Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü -ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönen mesaj yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Prof. Dr. Gönen, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
     Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu gerçek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu vesileyle, hayat tecrübelerinden her zaman faydalandığımız ve örnek aldığımız yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
     Prof. Dr. Gönen, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ise, Çocuklar insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Çocuklara çağdaş yaşamın tüm olanaklarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak iyi yetişmesi için çaba gösteren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe umutla bakabilmektedir. Unutulmamalıdır ki, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın, Dünya Çocuk Gününü kutluyor, onların yetişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER