Ellerin Sesini Öğreniyorum projesi sertifika töreni

Ellerin Sesini Öğreniyorum projesi sertifika töreni -Gaziantep İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen Ellerin Sesini Öğreniyorum projesi çerçevesinde eğitim gören 3. etap kursiyerler, s


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen, Ellerin Sesini Öğreniyorum projesi çerçevesinde eğitim gören 3. etap kursiyerler, sertifikalarını törenle aldı.
     Proje Koordinatörü Özcan Koyunoğlu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, projenin içeriğini anlatarak, 40 kişinin sertifika aldığını söyledi.
     Gaziantep İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Kemal Koç da konuşmasında, derneğin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.
     Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul ise Türkiye nüfusunun yüzde 10unu engellilerin oluşturduğunu ve bunların içinde de işitme engelli vatandaşların yakınlarıyla birlikte hatırı sayılır bir nüfusu oluşturduğunu ifade etti.
     Projeyi çok önemsediklerini belirten Yurdakul, Özellikle özürlü vatandaşların eğitimiyle ilgili yapılan projeler çok önemli. Bu kapsamda da ciddi anlamda desteklenmektedir. Ben projenin yazımında, hazırlanmasında kısacası emeği geçen herkese valiliğimiz adına çok teşekkür ediyorum dedi.
     Projede emeği geçenlere plaket takdim edilen ve tanıtım slaydı izletilen etkinlik, kokteyl ile sona erdi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Ellerin Sesini Öğreniyorum projesi sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER